Mansikkatorttu

1. Vaahdota munat ja sokeri.

2. Sekoita vehnäjauhot ja leivinjauhe keskenään ja siivilöi ne vaahdon sekaan.

3. Paista korppujauhotetussa piirakkavuoassa 10-15 min. 200 C:ssa.

Anna jäähtyä.

4. Vaahdota kermavaahto ja sekoita täyteaineet keskenään.

5. Levitä täyte pohjan päälle ja koristele mansikoilla.

Jos tortun laittaa kylmään muutamasi tunniksi ennen tarjoilua, täyte kiinteytyy.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 106 grammaa

Helikello
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 83g118kcal10.4g0.2g8.5g0g
Sokeri 43g173kcal0g42.7g0g0g
Vehnäjauho, sunnuntai33g114kcal3.9g23.2g0.7g1g
Leivinjauhe 2.5g4.4kcal0.1g0.9g0g0g
Kermaviili, rasvaa 10-12% 101g133kcal2.6g3.2g12.1g0g
Kuohukerma,valio,2dl101g342kcal2g3g35.2g0g
Sokeri 18g73kcal0g18.1g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g5g20kcal0g5g0g0g
Mansikka 251g117kcal1.3g21.1g0.5g4.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1272g2190kcal40.6g234.8g114g11.6g
Valittu annoskoko636g1095kcal20.3g117.4g57g5.8g
Annoskoko puolitettuna318g548kcal10.2g58.7g28.5g2.9g
Arvot/100g100g172kcal3.2g18.5g9g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=431709