Appelsiinikakku G, L

Vatkaa munat ja sokeri vaahdoksi.

Lisää vashtoon öljy/margariini + jauhoseos (johon lisätty yhden appelsiinin kuoriraaste) vuorotellen appelsiinimehun kanssa.

Taikina öljyttyyn jauhotettuun vuokaan.

Paista 180° n 40-50 min, kunnes tikkutesti on puhdas.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 106 grammaa

Anttja
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 82g117kcal10.3g0.2g8.4g0g
Rypsiöljy 34g297kcal0g0g33.6g0g
Kasviöljyvalmiste 82%, becel, juokseva 36g258kcal0g0.1g29.1g0g
Sokeri 64g258kcal0g63.4g0g0g
Kookossokeri, kookospalmusokeri (Kulau gourmet), annos 9g112g428kcal2g104.6g0.4g0g
Appelsiinimehu, tuorepuristettu, pure orange juice (Harboe), annos 150g156g62kcal0.8g15.6g0.8g0.8g
Mantelijauho (Pirkka), annos 100g45g269kcal9.4g3g24.2g0g
Kookosjauho (Cocovi), annos 14g60g109kcal8.5g4.3g6.4g36.4g
Perunajauho / -suurimo perunatärkkelys 45g150kcal0g36.6g0g0.6g
Leivinjauhe 3.7g6.6kcal0.2g1.4g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1272g3909kcal62.4g458.4g205.8g75.6g
Valittu annoskoko636g1955kcal31.2g229.2g102.9g37.8g
Annoskoko puolitettuna318g977kcal15.6g114.6g51.5g18.9g
Arvot/100g100g307kcal4.9g36g16.2g5.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=460255