Parsa-fetapiirakka

Painele sulanut piirakkataikina vuoan pohjalle ja paista sitä uunin alatasolla 200 asteessa n. 10 min.

Levitä sulanut pinaatti tasaiseksi kerrokseksi esikypsennetyn piiraspohjan päälle.

Ripottele pinaattikerroksen pinnalle suolaa maun mukaan.

Levitä parsakaali, murennettu feta ja pinjansiemenet pinaatin päälle ja mausta mustapippurilla.

Sekoita kananmunat kermaviiliin ja levitä seos tasaiseksi kerrokseksi piirakan päälle.

Paista piirakkaa uunin keskitasolla 200 asteessa n. 40 min. tai kunnes se on kauniin ruskea.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 159 grammaa

Ottiliana
AineksetMääräEnergiaPHRK
Piirakkataikina Sunnuntai200g738kcal10g63.8g49.9g4g
Pinaattipakaste 150g75g11kcal1.4g0.3g0.4g1g
Parsakaali brokkoli 75g26kcal3.5g1.5g0.2g1.9g
Juusto, fetajuusto, rasvaa 25 %, vuohenmaito, suolaliemessä 100g298kcal18g1.2g24.9g0g
Pinjansiemenet, Parrots25g155kcal7.2g3.2g13.7g0.9g
Kermaviili, rasvaa 6 %, vähälaktoosinen 100g86kcal3.1g4.4g6g0g
Kananmuna kuorineen punnittu60g75kcal6.6g0.2g5.4g0g
Suola, annos 3g2.5g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1272g2778kcal99.6g149.2g201g15.6g
Valittu annoskoko636g1389kcal49.8g74.6g100.5g7.8g
Annoskoko puolitettuna318g695kcal24.9g37.3g50.3g3.9g
Arvot/100g100g218kcal7.8g11.7g15.8g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=104218