Perukan jauhelihasoosi

Paista jauheliha, sipulit.

Lisää muut aineet paitsi chili ja hauduta.

Lopuksi lisää chili kun nostat kasarin hellalta.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 212 grammaa

Yorker
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peuranliha keskiarvo, annos 100g517g812kcal112.8g0g36.7g0g
Ruskea suuruste, Maizena19g71kcal0.2g17.3g0.1g0g
Sipuli (kuorittu)75g20kcal1g3.6g0.2g1.3g
Paprikajauhe 7.5g24kcal1.1g1.4g1g2.8g
Suola, annos 3g5.6g0kcal0g0g0g0g
Lihaliemijauhe/tiiviste vähäsuolainen 4.1g8.7kcal1.2g0.3g0.3g0g
Chili paprika punainen7.5g3kcal0.2g0.7g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1272g1879kcal233g46.6g76.6g8.2g
Valittu annoskoko636g940kcal116.5g23.3g38.3g4.1g
Annoskoko puolitettuna318g470kcal58.3g11.7g19.2g2.1g
Arvot/100g100g148kcal18.3g3.7g6g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=121449