Banaanikakku

1. Voitele ja korppujauhota kakkuvuoka (tilavuus 1,8 l).

2. Soseuta banaanit haarukalla.

Sekoita sitruunanmehu banaanisoseen joukkoon.

3. Vatkaa pehmeä margariini ja sokeri vaaleaksi vaahdoksi.

Lisää munat yksitellen vaahdon joukkoon hyvin vatkaten.

Sekoita kuivat aineet keskenään.

Sekoita jauhoseos vuorotellen banaanisoseen kanssa vaahdon joukkoon.

4. Paista 175-asteisen uunin alimmalla tasolla noin tunti.

Kumoa kakku hieman jäähtyneenä.

Tarjoa kahvin kanssa.

Reseptistä tulee n. 24 annosta ja yksi annos painaa n. 53 grammaa

Lsailym
AineksetMääräEnergiaPHRK
Banaani, keskikokoinen painaa 120g174g146kcal1.9g31.8g0.7g3.1g
Sitruunamehu, laimentamaton15g3.1kcal0g0.2g0g0g
Leivontamargariini 80% (Pirkka), annos 100g99g716kcal0g0g79.5g0g
Sokeri 127g514kcal0g126.6g0g0g
Kanamuna (Finfood), annos 55g82g117kcal5.7g0.1g4.7g0g
Vehnäjauho puolikarkea 129g443kcal13.2g90.4g1.6g4.5g
Leivinjauhe 5g8.7kcal0.3g1.9g0g0g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g5g18kcal0.2g4g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1272g3933kcal42.6g510g173.4g15.2g
Valittu annoskoko636g1966kcal21.3g255g86.7g7.6g
Annoskoko puolitettuna318g983kcal10.7g127.5g43.4g3.8g
Arvot/100g100g309kcal3.3g40.1g13.6g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=167468