Jauhelihapötkylät (karppi)

Laita kulhoon munat, juustot ja mausteet.

Pilko sekaan sipulit ja tomaatit pieniksi kuutioiksi.

Lisää jauheliha.

Pyöräytä mössöä käsin muutaman kerran jotta aineet sekoittuvat.

Muotoile leivinpaperille vedessä kastetuin käsin pötkylöitä.

Paista pötkylöitä uunissa 225 asteessa n. 25 min, kunnes pinta on ruskea.

Reseptistä tulee n. 30 annosta ja yksi annos painaa n. 53 grammaa

Tekno
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, sika-nauta 283g626kcal49.5g0g48.1g0g
Kananmuna kuoreton 89g127kcal11.1g0.3g9.1g0g
Kermaviili (lidl) (Milbona), annos 200g81g95kcal2.3g3.2g8.1g0g
Edamer Viipale, annos 18g81g260kcal20.2g1.6g19.4g0g
Sipuli 30g9kcal0.4g1.5g0.1g0.5g
Valkosipuli 10g11kcal0.8g1.6g0.1g0.2g
Tomaatti 61g14kcal0.3g2.1g0.2g0.8g
Suola, annos 3g1.2g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0.8g2.3kcal0.1g0.3g0g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1272g2287kcal169.4g21.2g170.2g3.4g
Valittu annoskoko636g1143kcal84.7g10.6g85.1g1.7g
Annoskoko puolitettuna318g572kcal42.4g5.3g42.6g0.9g
Arvot/100g100g180kcal13.3g1.7g13.4g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=201249