Gluteeniton porkkanaleipä

Liota hiiva lämpimään veteen.

Lisää suola ja öljy.

Sekoita taikinaan jauhot, leseet ja porkkanaraaste.

Turvota lämpimässä reilu 30min ja paista 200 asteessa 40min.

(Jauhojen painot on "noin" painoja; tattarituotteita 1dl, kaurahiutaleita 2dl ja jauhoseosta 4dl)

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 106 grammaa

Eloinen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi301g0kcal0g0g0g0g
Kuivahiiva (Rainbow), annos 11g4.8g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy 27g239kcal0g0g27.1g0g
Suola, annos 3g3g0kcal0g0g0g0g
Tattarirouhe (Viljatuote), annos 32g30g105kcal3.9g21g0.4g1.6g
Tattarijauho, Vijatuote24g84kcal3.1g16.8g0.3g1.3g
Kaurahiutale 48g180kcal7g27.4g3.5g4.8g
Tumma gluteeniton jauhoseos Sunnuntai 1dl=65g156g531kcal3.1g121.9g2.7g10.9g
Porkkana 42g14kcal0.3g2.3g0.1g1.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1272g2308kcal34.8g378.8g68.2g39.4g
Valittu annoskoko636g1154kcal17.4g189.4g34.1g19.7g
Annoskoko puolitettuna318g577kcal8.7g94.7g17.1g9.9g
Arvot/100g100g181kcal2.7g29.8g5.4g3.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=226041