Juureskeitto kidneypavuilla

Kuori ja silppua sipul , samoin kuori vihannekset ja kuutio, kuullota pannulla öljyss ja lisää kasvisliemi ja 1,5 dl vettä.

Mausta 1 tl kuminaa, 1 tl meiramia ja suolaa maun mukaan.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 424 grammaa

Raija1951
AineksetMääräEnergiaPHRK
Salottisipuli (raaka) (-), annos 100g100g72kcal2.5g16.8g0.1g0g
Juuriselleri 75g24kcal0.9g3.4g0.1g2.3g
Palsternakka 100g64kcal0.5g11.8g0.4g4.5g
Peruna, keskikokoinen 60g100g60kcal1.5g13g0.1g0.9g
Fenkoli, annos 100g50g16kcal0.6g3.6g0.1g1.6g
Rypsiöljy 3g27kcal0g0g3g0g
Kasvisliemikuutio, 1kpl, Rainbow0.5g1.3kcal0.1g0.1g0.1g0g
Kidneypapu (Go green), annos 100g100g95kcal8g14g0.7g8g
Vesi75g0kcal0g0g0g0g
Porkkana 33g11kcal0.2g1.8g0.1g0.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1272g736kcal28.6g129g9.4g36.2g
Valittu annoskoko636g368kcal14.3g64.5g4.7g18.1g
Annoskoko puolitettuna318g184kcal7.2g32.3g2.4g9.1g
Arvot/100g100g58kcal2.2g10.1g0.7g2.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=347840