Perunajauhelihavuoka

Ruskista jauheliha ja silputut sipulit.

Lisää pyre, mausteet ja lihaliemi.

Anna hiljalleen nyt kiehua.

Kuori ja siivuta perunat.

Voitele uunivuoka.

Lado vuoronperään perunoita ja lihaseosta, kaada kaikki liemi mukaan.

Halutessa pinnalle reiluja lohkoja Aura juustoa.

Mausteina mustapippurirouhe ja yrtejä maun mukaan.

Laita 200 asteiseen uuniin reiluksi tunniksi.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 424 grammaa

Peetee1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, vanha, kuorittu 203g154kcal3.8g31.4g0.4g2g
Jauheliha, sika-nauta 150g332kcal26.3g0g25.5g0g
Sipuli (kuorittu)38g10kcal0.5g1.8g0.1g0.6g
Valkosipuli 3.8g4.1kcal0.3g0.6g0g0.1g
Tomaattipyree, Pirkka26g22kcal0.9g5g0.3g0.3g
Lihaliemi laimennettu 188g36kcal0g5.6g1.1g0g
Aurajuustomuru (Valio), annos 150g28g73kcal7.6g0g4.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1272g1262kcal78.8g88.8g64.4g6g
Valittu annoskoko636g631kcal39.4g44.4g32.2g3g
Annoskoko puolitettuna318g316kcal19.7g22.2g16.1g1.5g
Arvot/100g100g99kcal6.2g7g5.1g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=435978