Täytetty kesäkurpits (karppi)

Halkaise keräkurpitsat (minulla oli kaksi pienehköä) ja raavi lusikalla keskusta ontoksi.

Paista kesäkurpitsan sisustaa hetki pannulla (jotta vesi haihtuu vähän).

Paista jauheliha ja mauste mielesi mukaan.

Lisää kerma ja kaikki ns. juustotähteet, kaikki käy!
Täytä kesäkurpitsat jauhelihatäyttellä ja paista n. 200 asteessa n. 30 min (kun saa kauniin värin).

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 283 grammaa

Tuikku13
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 254g46kcal1.4g6.3g1g1.8g
Jauheliha, sika-nauta 225g499kcal39.4g0g38.3g0g
Voi, 1 tl, 5 g5.6g41kcal0.1g0.1g4.5g0g
Sinihomejuusto Aura (Valio) murennettu 150g28g96kcal5.6g0g8.2g0g
Vuohenjuusto (Riitan herkku), annos 125g11g40kcal2.3g0.3g3.3g0g
Vispikerma laktoositon Valio 2dl28g101kcal0.6g0.8g10.7g0g
Juusto, keskiarvo 85g296kcal21.2g0.2g23.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1274g2239kcal141.2g15.4g178.8g3.6g
Valittu annoskoko637g1119kcal70.6g7.7g89.4g1.8g
Annoskoko puolitettuna318g560kcal35.3g3.9g44.7g0.9g
Arvot/100g100g176kcal11.1g1.2g14g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=219238