Parsa-fetapiirakka

Painele sulanut piirakkataikina vuoan pohjalle ja paista sitä uunin alatasolla 200 asteessa n. 10 min.

Levitä sulanut pinaatti tasaiseksi kerrokseksi esikypsennetyn piiraspohjan päälle.

Ripottele pinaattikerroksen pinnalle suolaa maun mukaan.

Levitä parsakaali, murennettu feta ja pinjansiemenet pinaatin päälle ja mausta mustapippurilla.

Sekoita kananmunat kermaviiliin ja levitä seos tasaiseksi kerrokseksi piirakan päälle.

Paista piirakkaa uunin keskitasolla 200 asteessa n. 40 min. tai kunnes se on kauniin ruskea.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 159 grammaa

Ottiliana
AineksetMääräEnergiaPHRK
Piirakkataikina Sunnuntai1995g7383kcal99.8g638.5g498.8g39.9g
Pinaattipakaste 150g748g105kcal14.2g3g3.7g9.7g
Parsakaali brokkoli 748g262kcal34.6g14.6g2.2g18.7g
Juusto, fetajuusto, rasvaa 25 %, vuohenmaito, suolaliemessä 998g2984kcal179.6g12g249.4g0g
Pinjansiemenet, Parrots249g1546kcal72.3g32.4g137.2g9.2g
Kermaviili, rasvaa 6 %, vähälaktoosinen 998g858kcal30.9g43.9g59.9g0g
Kananmuna kuorineen punnittu599g754kcal65.8g1.8g53.9g0g
Suola, annos 3g25g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana12720g27785kcal994.4g1492.4g2010.2g155g
Valittu annoskoko6360g13892kcal497.2g746.2g1005.1g77.5g
Annoskoko puolitettuna3180g6946kcal248.6g373.1g502.6g38.8g
Arvot/100g100g218kcal7.8g11.7g15.8g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=104218