Bataatti-porkkana-kylmäsavuporokeitto

* Raasta juurekset.

Kuumenna kattilassa öljy ja pyöräytä juurekset
siinä.

* Lisää currya 1 rkl ja sekoita.

* Kaada vesi ja liemikuutiot.

Anna
kiehua kypsäksi.

* Lisää juusto ja anna sen liueta.

* Leikkaa porosiivut suikaleiksi ja
lisää ne keittoon.

Lisää musta-
pippurirouhe ja persilja.

Tarkista
suola.

Juustoa vaihtamalla saa eri makuja.

Créme Bonjour miedohko, Kosken-
laskijasta saa tuhdimman makuista.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 530 grammaa

060420eh
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana 700g229kcal4.3g38.9g1.4g17.8g
Bataatti, kuorittu 400g324kcal6.3g67.3g0.2g12g
Sipuli (kuorittu)360g97kcal4.7g17.3g0.7g6.1g
Valkosipuli 32g35kcal2.5g5.2g0.2g0.7g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl60g540kcal0g0g60g0g
Vesi, vesijohtovesi 3998g0kcal0g0g0g0g
Lihaliemikuutio Maggi88g246kcal7.9g6.2g20.2g0.1g
Creme Bonjour-levite pippuriseos 15%400g680kcal27.6g5.6g60g8g
Kokolihaleikkele, poroleikkele, kylmäsavustettu 200g255kcal43.1g0g9g0g
Persilja 120g33kcal1.7g1.3g0.2g9.6g
Mustapippuri 4g11kcal0.4g1.5g0.1g1.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana12720g4896kcal197g286.6g304g110.8g
Valittu annoskoko6360g2448kcal98.5g143.3g152g55.4g
Annoskoko puolitettuna3180g1224kcal49.3g71.7g76g27.7g
Arvot/100g100g39kcal1.5g2.3g2.4g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=108110