Kana-pinaatti-pasta

Keitä pasta ohjeen mukaan väljässä vedessä.

Valuta.

Kypsennä broileria hetki kattilassa tai pannulla.

Hienonna sekaan valkosipuli.

Lisää voinokare ja pinaatti.

Kääntele niin, että pinaatti saa lämpöä.

Mausta myllystä mustapippurilla, suolalla ja sitruunamehulla.

Lisää viimeiseksi valutettu pasta ja kääntele pannulla sekaisin.

Jos annostelet ruoan, rouhi päälle vielä mustapippuria ja heitä päälle muutama kide suolaa.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 318 grammaa

Tinie
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerin fileesuikaleet, hunajamarinoitu, Saarioinen2997g3896kcal509.5g59.9g245.7g3g
Pakastepinaatti (Pirkka) 150g999g140kcal19g4g5g0g
Valkosipuli, tuore, silputtu33g35kcal2.6g5.4g0.2g0.7g
Fettucine al naturaale tuorepasta (Pastella), annos 250g1665g4495kcal183.1g799.2g49.9g3.3g
Ruoanvalmistuskerma, rasvaa 5 %, vähälaktoosinen 666g455kcal10g28g33.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana12720g18042kcal1448.4g1793g668.2g14g
Valittu annoskoko6360g9021kcal724.2g896.5g334.1g7g
Annoskoko puolitettuna3180g4511kcal362.1g448.3g167.1g3.5g
Arvot/100g100g142kcal11.4g14.1g5.3g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=128902