Mansikkavaahto

Vatkaa valkuaiset vaahdoksi.

Survo mansikat sauvasekoittimella tai käytä kokonaisia mansikoita ja sekoita joukkoon rahka.

Laita sekaan joko sokeria tai keinotekoista makeutusainetta.

Sekoita rahka-mansikkaseos ja valkuaisvaahto keskenään.

Valkuaisia voi käyttää vain yhdenkin, oli enemmän ainakin minun makuuni tällainen versio

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 265 grammaa

Pinto
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rahka, valio3000g1950kcal300g126g9g0g
Kananmunan valkuainen 66% kananmunan massasta 960g407kcal94.2g3.8g1g0g
Mansikka 2400g1117kcal12g201.6g4.8g45.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana12720g6947kcal812.4g662.8g29.6g91.2g
Valittu annoskoko6360g3474kcal406.2g331.4g14.8g45.6g
Annoskoko puolitettuna3180g1737kcal203.1g165.7g7.4g22.8g
Arvot/100g100g55kcal6.4g5.2g0.2g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=177191