Ahvenanmaan pannukakku

Kiehauta maito ja lisää mannaryynit.

Keitä 5-7 min sekoittaen.

Jäähdytä.

Vaahdota muna ja sokeri.

Sekoita kaikki ainekset keskenään.

Kaadetaan seos laakeaan voideltuun (oivariini sitä varten) vuokaan halk.

noin 28 cm. Paistetaan uunissa 225 asteessa 30 min. Tarjoillaan mansikkahillon ja kermavaahdon kera.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 159 grammaa

Millitys
AineksetMääräEnergiaPHRK
Oivariini, 60 (100g)64g353kcal0.6g0.6g38.5g0g
Vehnäjauho, sunnuntai654g2288kcal78.4g464.1g13.7g19.6g
Sokeri425g1726kcal0g424.6g0g0g
Kananmuna kuorineen punnittu1155g1455kcal127g3.5g103.9g0g
Anna Manna, runsaskuituinen, plus301g962kcal33.1g192.5g4.8g24.1g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen3762g1241kcal124.1g184.3g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana12720g16051kcal726.4g2539.2g321.8g87.4g
Valittu annoskoko6360g8025kcal363.2g1269.6g160.9g43.7g
Annoskoko puolitettuna3180g4013kcal181.6g634.8g80.5g21.9g
Arvot/100g100g126kcal5.7g20g2.5g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=33230