Nikon täytetty paprika

Murenna feta murusiksi kulhoon, lisää aurinkokuivattuja tomaattisiivuja ja pinaatin lehtiä.

Leikkaa ja survo saksilla karkeaksi massaksi.

Leikkaa paprikan hattu irti, puhdista sisältä ja täytä survosmassalla.

Ripaus pastaraastetta päälle ja uuniin tai grilliin pariksi kymmeneksi minuutiksi asettumaan..

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 265 grammaa

Nikke72
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paprika punainen 4800g1405kcal45.1g216g19.2g91.2g
Pinaatti 600g80kcal9.7g2.4g1.8g7.8g
Feta juusto (Filos), annos 20g480g1325kcal79.2g3.4g110.4g0g
Tomaatti, aurinkokuivattu, öljyssä 480g1092kcal24.3g84.1g67.6g27.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana12720g7803kcal316.6g611.8g398g253.6g
Valittu annoskoko6360g3901kcal158.3g305.9g199g126.8g
Annoskoko puolitettuna3180g1951kcal79.2g153g99.5g63.4g
Arvot/100g100g61kcal2.5g4.8g3.1g2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=365393