Jauhelihamureke, omena-sipuli ala Tuula

Sekoita jauheliha, sipulikeittoaines ja kermaviili mureketaikinaksi.

Anna taikinan turvota 15-30 minuuttia.

Voitele leivinpaperi öljyllä.

Taputtele taikina suorakaiteen muotoiseksi n. 30 x 25 cm. Raasta kuoritut omenat ja sipuli karkeaksi.

Levitä raaste murkelevyn päälle, valuta siirappi ja ripottele curry sekä mustapippuri raasteen päälle.

Laita sulatejuusto murut skäö peitä täyteainekset kinkku viipaleilla.

Rullaa levy leivinpaperia apuna käyttäen.

Kääri leivinpaperi tiiviisti murekkeen ympärille ja kierrä päät napakasti kiinni.

Siirrä mureke vuokaan ja paista uunissa 35-40 min. Tarjoa yrteillä ja tomaattikuutioilla maustetun pastan kanssa

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 159 grammaa

Eweliza
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha2805g4657kcal533g0g280.5g0g
Laktoositon kermaviili (Valio)802g521kcal25.6g38.5g28.1g0g
Ranskalainen sipulikeitto-ainekset (Knorr), annos 52g301g962kcal27.1g156.3g18g27.1g
Omena, ulkomainen, kuorittu 802g358kcal1.5g75.5g0.8g14.4g
Sipuli 601g182kcal7.5g28.9g1.2g10.2g
Silavaton palvikinkku (Pajuniemi), annos 35g421g375kcal63.1g2.1g12.6g0g
Koskenlaskija, murennettu (Valio), annos 150g601g1683kcal114.2g0g138.3g6g
Siirappi 28g85kcal0g20.8g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana12720g17644kcal1544g644.2g959g115.4g
Valittu annoskoko6360g8822kcal772g322.1g479.5g57.7g
Annoskoko puolitettuna3180g4411kcal386g161.1g239.8g28.9g
Arvot/100g100g139kcal12.1g5.1g7.5g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=387706