Vihreää ja keltaista

Valuta parsa ja pavut, leikkaa paloiksi.

Sekoita jääsalaatin joukkoon persikkakuutiot, parsanpalat ja pavut.

Sekoita kastike, voit maustaa sen esim.

rakuunalla tai muulla yrtillä.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 199 grammaa

Blaclace
AineksetMääräEnergiaPHRK
Persikkakuutioita rypälemehussa, Eldorado1880g865kcal11.3g206.8g0g0g
Vihreä papu/härkäpapu, keitetty 1760g596kcal36.3g76g3.7g44.9g
Parsa 1480g229kcal18.9g17.8g3g22.2g
Ruokaöljy keskiarvo 160g1414kcal0g0g159.8g0g
Hunaja 120g396kcal0.6g97g0g0g
Mustapippuri 0g0kcal0g0g0g0g
Täysmehu, sitruunatäysmehu, laimentamaton 240g52kcal0.7g3.8g0g0.2g
Jäävuorisalaatti, rapea720g72kcal7.9g5.8g1.4g8.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana12720g7248kcal151.4g814.4g335.8g151.8g
Valittu annoskoko6360g3624kcal75.7g407.2g167.9g75.9g
Annoskoko puolitettuna3180g1812kcal37.9g203.6g84g38g
Arvot/100g100g57kcal1.2g6.4g2.6g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=53739