Wok-homma naudan paistisuikaleista

Ruskista naudanpaistisuikaleet, sipulit ja porkkanat rypsiöljyssä.

Ruiskaise päälle soijaa ja teriyakisoosia sekä mustapippurirouhetta ja bambunversojen vesi, ehkä vähän vettä vielä jos tarvitsee niin paljon, että palikat peittyy.

Muhituta kannen alla noin 45 minsaa eli kunnes liha on kystä kyllä.

Pläjäytä sekaan pakasteherneet ja bambunversot ihan loppuvaiheessa, anna nesteen haihtua melko hyvin pois.

Testaa maku, tarvittaessa lisää pippuria ja soijaa.

Hyvää riisin kanssa ja jos lientä olemattomasti, niin maistuu myös ihan raikkaan salaatin kanssa sellaisenaan.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 265 grammaa

Cilly
AineksetMääräEnergiaPHRK
Naudan Paistisuikale naturell (Atria), annos 100g2402g2643kcal504.5g0g60.1g0g
Rypsiöljy 84g744kcal0g0g84.1g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g1171g328kcal7g69.7g2.3g29.3g
Sipuli (kuorittu)901g243kcal11.7g43.2g1.8g15.3g
Soijakastike 180g109kcal9.3g17.1g0.1g0g
Teriyaki-kastike (Pirkka), annos 150g180g169kcal7.7g34.4g0g0g
Bambunverso, Pirkka viipaloidut vedessä, 70 g841g193kcal14.3g26.9g3.4g0g
Pakasteherne (Apetit), annos 100g601g318kcal34.2g31.8g5.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana12720g9494kcal1177.4g446.2g314.4g89.2g
Valittu annoskoko6360g4747kcal588.7g223.1g157.2g44.6g
Annoskoko puolitettuna3180g2374kcal294.4g111.6g78.6g22.3g
Arvot/100g100g75kcal9.3g3.5g2.5g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=72446