Kasvissosekeitto

Pilko porkkanat, perunat ja sipuli pienemmiksi ja laita kiehuvaan veteen.

Lisää 1 kasvisliemikuutio.

Kun kasvikset ovat kypsiä, kaada suurin osa keitinvedestä pois, jätä kuitenkin tilkka (n.0.5-1dl).

Soseuta sauvasekoittimella pehmeäksi keitoksi.

Lisää ruokakermaa n.1,5-2dl ja anna hautua hetki miedolla lämmöllä.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 265 grammaa

Jatska
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana, keskikokoinen 65g2880g806kcal17.3g171.4g5.8g72g
Peruna, vanha, kuorittu 2400g1827kcal45.1g372g4.8g24g
Sipuli (kuorittu)240g65kcal3.1g11.5g0.5g4.1g
Kevyt & paksu ruokakerma 4% (Flora)816g490kcal8.2g36.7g32.6g4.9g
Kasvisliemikuutio, Knorr24g67kcal1.9g2.3g5.8g0.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana12720g6510kcal151.2g1187.8g99g210.8g
Valittu annoskoko6360g3255kcal75.6g593.9g49.5g105.4g
Annoskoko puolitettuna3180g1628kcal37.8g297g24.8g52.7g
Arvot/100g100g51kcal1.2g9.3g0.8g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=90305