Uunipaprikat (täyte)

Pekoni pilkotaan pieneksi ja paistetaan pannulla (voinokareessa) herkkusieniviipaleiden kanssa, lisää tonnikala ja raejuusto, sekoita hyvin.

Halkaise paprikat, poista siemenet ja asettele puolikkaat uunivuokaan.

Lusikoi täytettä reilusti paprikoiden sisälle ja lisää päälle viipale juustoa.

Paista uunissa n.200 asteessa 15-30min tai kunnes juusto on sulanut ja saanut hieman väriä.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 159 grammaa

Hellu83
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pekoni, filee, rasvaa 18 g 2404g5438kcal384.6g12g432.7g0g
Voi 100g727kcal1.2g0.4g81.4g0g
Raejuusto, rasvaa 2-5 % 1002g922kcal158.3g25g20g0g
Tonnikala vedessä 1402g1465kcal314.7g0g21g0g
Herkkusieni säilyke 1002g170kcal21g2g3g24g
Kermajuusto (Pohjanpoika)451g1758kcal108.2g9g144.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana12720g20957kcal1976g96.8g1404.6g48g
Valittu annoskoko6360g10479kcal988g48.4g702.3g24g
Annoskoko puolitettuna3180g5239kcal494g24.2g351.2g12g
Arvot/100g100g165kcal15.5g0.8g11g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=93830