Tomaattipasta

Kuullota 1 rkl öliiviöljyssä 2 sipulia ja 2 valkosipulinkynttä ja lisää 500 g mielellään luumutomaatteja, mutta toki muutkin tomaatit käy. Mausta suolalla, mustapippurilla ja oreganolla ja hauduttele noin 15 min. Lisää lopuksi basilikaa.

Keitä lisäksi pastaa.

Yhdessä annoksessa on noin 232 kcal, jos kuivapastaa on keitetty noin 50 g per ruokailija.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 199 grammaa

Juustonaksu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Oliiviöljy 112g989kcal0g0g111.9g0g
Sipuli (kuorittu)599g162kcal7.8g28.8g1.2g10.2g
Luumutomaatti pirkka, 83g3995g799kcal24g151.8g12g239.7g
Valkosipuli 64g69kcal5g10.4g0.4g1.3g
Barilla pipe rigatte (Barilla), annos 200g1598g5385kcal199.7g1073.9g32g95.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana12736g14809kcal473g2529.8g315g694.2g
Valittu annoskoko6368g7404kcal236.5g1264.9g157.5g347.1g
Annoskoko puolitettuna3184g3702kcal118.3g632.5g78.8g173.6g
Arvot/100g100g116kcal3.7g19.9g2.5g5.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=237828