Jauhelihakeitto

Ruskista jauheliha ja lisää siihen sipuli.

Anna hautua perunoiden ja muiden valmistelujen aikana kypsäksi.

Raaputa perunat kuoresta ja pilko kattilaan.

Lisää kaikki ainekset samaan ja keitä n. 15 min. kunnes perunat ovat kypsiä.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 199 grammaa

Ropelli65
AineksetMääräEnergiaPHRK
Naudan parempi jauheliha 10% (Atria), annos 100g1401g2382kcal280.2g0g140.1g0g
Peruna, uusi 1041g810kcal17.6g167.5g2.1g10.4g
Sipuli kuivattu 40g109kcal4.2g14g0.6g14g
Keittojuurekset, apetit801g208kcal7.2g38.4g2.4g18.4g
Vesi, vesijohtovesi 3002g0kcal0g0g0g0g
Kasvisliemikuutio, Knorr bouillon vegetable (Knorr), annos 11g44g110kcal2.6g3.7g9.2g0g
Suola, annos 3g10g0kcal0g0g0g0g
Curryjauhe (-), annos 5g30g98kcal3g15g3g3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana12736g7431kcal629.6g477.2g314.8g91.6g
Valittu annoskoko6368g3716kcal314.8g238.6g157.4g45.8g
Annoskoko puolitettuna3184g1858kcal157.4g119.3g78.7g22.9g
Arvot/100g100g58kcal4.9g3.7g2.5g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=386125