Vihreää ja keltaista

Valuta parsa ja pavut, leikkaa paloiksi.

Sekoita jääsalaatin joukkoon persikkakuutiot, parsanpalat ja pavut.

Sekoita kastike, voit maustaa sen esim.

rakuunalla tai muulla yrtillä.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 199 grammaa

Blaclace
AineksetMääräEnergiaPHRK
Persikkakuutioita rypälemehussa, Eldorado1882g866kcal11.3g207.1g0g0g
Vihreä papu/härkäpapu, keitetty 1762g597kcal36.3g76.1g3.7g44.9g
Parsa 1482g230kcal19g17.8g3g22.2g
Ruokaöljy keskiarvo 160g1415kcal0g0g160g0g
Hunaja 120g397kcal0.6g97.1g0g0g
Mustapippuri 0g0kcal0g0g0g0g
Täysmehu, sitruunatäysmehu, laimentamaton 240g52kcal0.7g3.8g0g0.2g
Jäävuorisalaatti, rapea721g72kcal7.9g5.8g1.4g8.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana12736g7257kcal151.6g815.4g336.2g152g
Valittu annoskoko6368g3628kcal75.8g407.7g168.1g76g
Annoskoko puolitettuna3184g1814kcal37.9g203.9g84.1g38g
Arvot/100g100g57kcal1.2g6.4g2.6g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=53739