Muurinpohjaletut - täysmaitoon

10 dl täysmaitoa
2 dl ohrajauhoja
3-4 dl karkeita vehnäjauhoja
2 tl suolaa

Anna taikinan turvota ainakin puoli tuntia, lisää:

4 kananmunaa
50 g sulatettua voita
1/2 dl rypsiöljyä

Paistamiseen:
50 g sulatettua voita
1/2 dl rypsiöljyä

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 182 grammaa

Annele
AineksetMääräEnergiaPHRK
Täysmaito, rasvaa 3,5 %, d-vitamiinia 1ug 350g221kcal10.5g16.8g12.2g0g
Ohrajauho (Sunnuntai), annos 100g46g146kcal5g29.1g1g5g
Vehnäjauho, sunnuntai91g318kcal10.9g64.6g1.9g2.7g
Suola, annos 3g2.1g0kcal0g0g0g0g
Voi 35g254kcal0.4g0.1g28.4g0g
Rypsiöljy 32g278kcal0g0g31.5g0g
Kananmuna kuorineen punnittu 82g103kcal9g0.2g7.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1274g2641kcal71.6g221.6g164.8g15.4g
Valittu annoskoko637g1321kcal35.8g110.8g82.4g7.7g
Annoskoko puolitettuna319g660kcal17.9g55.4g41.2g3.9g
Arvot/100g100g207kcal5.6g17.4g12.9g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=128197