Raparperipiirakka

Pilko raparperit kattilaan.

Lisää 1 dl vettä ja 1-2 dl sokeria.

Anna porista noin vartin verran.

Kaada täyte piirakkavuokaan ja paista 200 asteessa noin 30-40min.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 91 grammaa

Naukkis
AineksetMääräEnergiaPHRK
Raparperi, tuore211g65kcal1.5g11.6g0.2g2.9g
Vesi70g0kcal0g0g0g0g
Sokeri90g363kcal0g89.4g0g0g
Piirakkataikina, pakaste, makea, pyöreä (Myllyn paras), annos 380g267g1014kcal18.9g134.2g43.2g4.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1274g2885kcal40.8g470.4g86.8g15.4g
Valittu annoskoko637g1442kcal20.4g235.2g43.4g7.7g
Annoskoko puolitettuna319g721kcal10.2g117.6g21.7g3.9g
Arvot/100g100g226kcal3.2g36.9g6.8g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=296847