Kebab

Pippurit voi korvata pippurisekoituksella (20g).

Vaivaa taikinaa koneella 2x15min.

Lopuksi nuiji nyrkeillä, että tulee varmasti tiivis taikina.

Muotoile taikinasta ranteen paksuinen pötkö, kiedo tiukkaan kaksinkertaisen folion sisään.

Tökkää veitsen kärjellä muutama pieni reikä folioon, että rasvat pääsevät paiston aikana ulos.

Paista 100 asteessa 3h15min -4h.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 850 grammaa

Maumau
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan, vähärasvainen, rasvaa 7 % 600g829kcal112.5g0g42g0g
Aromisuola/yrttisuola suolapitoisuus 71 % 23g16kcal0.3g2.5g0.3g0.9g
Mustapippuri 7.5g21kcal0.8g2.9g0.2g2g
Valkopippuri 7.5g21kcal0.8g3.2g0.2g2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1275g1773kcal228.8g17.2g85.4g9.8g
Valittu annoskoko638g886kcal114.4g8.6g42.7g4.9g
Annoskoko puolitettuna319g443kcal57.2g4.3g21.4g2.5g
Arvot/100g100g139kcal17.9g1.3g6.7g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=395951