Lihakeitto (helppo)

Keitä lihoja suolavedessä, kuori vaahto pinnalta ja anna porista hiljalleen pari-kolme tuntia.

Lisää sipuli ja kasvikset, keitä kypsäksi.

Lisää reilusti jauhettua maustepippuria (tulee tumma, mut ah! niin ihana liemi).

Tarkista vielä suola, lisää tarvittaessa.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 455 grammaa

Hania
AineksetMääräEnergiaPHRK
Karjalanpaisti lihat (X-tra), annos 800g1960g2940kcal333.2g7.8g172.5g0g
Vesi2100g0kcal0g0g0g0g
Keittojuurekset+peruna (Apetit), annos 100g2100g1197kcal29.4g260.4g4.2g0g
Sipuli pakastekuutiot 200g pussi210g21kcal3.1g3.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana12740g8316kcal731.4g542.6g353.4g0g
Valittu annoskoko6370g4158kcal365.7g271.3g176.7g0g
Annoskoko puolitettuna3185g2079kcal182.9g135.7g88.4g0g
Arvot/100g100g65kcal5.7g4.3g2.8g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=204902