Katkarapu Tikka Masala

Kuullota sipuli öljyssä.

Lisää currytahna, inkivääri ja valkosipuli.

Anna paistua kaksi minuuttia.

Lisää tomaattipyre ja kookosmaito.

Hauduta viisi minuuttia.

Katkaravut sekaan ja lämmittele hetki.

Tarjoile heti riisipedillä (Basmati).

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 177 grammaa

Kea
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli 18g5.5kcal0.2g0.9g0g0.3g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl90g812kcal0g0g90.3g0g
Inkivääri, tuore, silputtu90g72kcal1.6g16.1g0.7g1.8g
Currytahna punainen181g469kcal3.8g16.4g43.3g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g96g100kcal7.6g15.7g0.6g1.9g
Tomaattipyree (Mutti), annos 40g241g231kcal10.1g40.9g0.5g11.8g
Kookosmaito, Wok´n Roll 400g2407g4212kcal36.1g60.2g421.2g0g
Katkarapu 3249g2222kcal469.2g0g35.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana12744g16250kcal1057.2g300.4g1184.6g31.6g
Valittu annoskoko6372g8125kcal528.6g150.2g592.3g15.8g
Annoskoko puolitettuna3186g4062kcal264.3g75.1g296.2g7.9g
Arvot/100g100g128kcal8.3g2.4g9.3g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=300666