Kaalilaatikko

Silppua kaali ja kuumenna vesi (n. 5dl) laakeassa kattilassa.

Lisää kaali, suola ja silputtu sipuli kattilaan.

Anna hautua n.30min.

Ruskista siinä välissä jauheliha.

Lisää jauheliha, meirami (2tl), mustapippurirouhetta ja siirappi kaali-sipulisekoitukseen.

Voitele uunivuoka.

Kaada riisi (0,5dl) pohjalle sekä kaalisekoitus liemineen.

Kypsennä alimmalla tasolla 200 asteessa n.50 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 354 grammaa

Jaanah
AineksetMääräEnergiaPHRK
Keräkaali, 100g2880g691kcal34.6g97.9g5.8g60.5g
Vesi, vesijohtovesi 1440g0kcal0g0g0g0g
Mineraalisuola keskiarvo 36g0.5kcal0.1g0g0g0g
Sipuli 360g109kcal4.5g17.3g0.7g6.1g
Luomu naudan jauheliha (Atria), annos 400g1440g2592kcal273.6g0g172.8g0g
Siirappi 216g651kcal0.2g160.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana12744g8088kcal626g550.6g358.6g133.2g
Valittu annoskoko6372g4044kcal313g275.3g179.3g66.6g
Annoskoko puolitettuna3186g2022kcal156.5g137.7g89.7g33.3g
Arvot/100g100g64kcal4.9g4.3g2.8g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=331052