Broccolimix-katkarapugratiini mascarponejuustolla

Puolet eli 125 g mascarpone-juustopaketista
1 kasvisliemikuutio
1-1,5 dl maustamatonta jugurttia
1 kg broccolimix-pakastetta
1 pussi valkosipuli-yrtti katkarapuja
1,5 dl/150 g juustoraastetta pinnalle

1. Sulata mascarponejuusto ja kasvisliemikuutio miedolla lämmöllä kattilassa.

Sekoita mukaan maustamatonta jugurttia.

2. Kaada puolet broccolimixistä korkeaan uunivuokaan, pippuria myllystä päälle.

Lisää sitten marinoidut katkaravut, ja niiden päälle loput mixistä sekä pippurirouhetta myllystä ja lopuksi liruuttele päälle juustoseos sekä viimeiseksi juustoraaste.

3. Paista uunissa 225 asteessa n. 30-40 min.

Nestettä tulee tässä versiossa enemmän vuoan pohjalle kuin pelkästään mascarponegratiini-reseptissä.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 266 grammaa

Niinpaniin
AineksetMääräEnergiaPHRK
Mascarpone-juusto (Granarolo), annos 250g500g2195kcal18.5g13g230g0g
Broccoli mix (X-tra), annos 250g4000g1400kcal100g140g20g100g
Kasvisliemikuutio, 1kpl, Rainbow52g135kcal5.2g5.2g10.4g0.8g
Maustamaton jogurtti (vähälaktoosinen) (Rainbow), annos 100g500g290kcal20g24g12.5g0g
Juustoraaste (Xtra), annos 100g600g1920kcal138g0g138g0g
Valkosipuliyrtti katkarapu (Rainbow), annos 100g720g504kcal86.4g15.8g13g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana12744g12888kcal736.2g396g847.8g201.6g
Valittu annoskoko6372g6444kcal368.1g198g423.9g100.8g
Annoskoko puolitettuna3186g3222kcal184.1g99g212g50.4g
Arvot/100g100g101kcal5.8g3.1g6.7g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=368945