Pannukakku tilamaidosta

Sekoita kaikki aineet keskenään ja anna turvota n. 1/2 tuntia.

Voitele vuoka huolellisesti ja kaada seos siihen.

Paista 200 asteen uunissa n. 25 - 30 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 199 grammaa

Evis55

Evis55 sanoi...

Ahlamnin tilamaidosta tulee todella myös maukkaita ohukaisia tai riisipuuroakin.

sunnuntai 17.11.2013 klo 17:43

AineksetMääräEnergiaPHRK
Tilamaito, raakamaito, suoraan utareesta (Ahlmann), annos 100g3200g9536kcal96g153.6g140.8g0g
Kananmuna 50g(kpl)400g504kcal44g1.2g36g0g
Lettujauho (Korpelan mylly), annos 100g2400g7440kcal232.8g1485.6g50.4g144g
Sokeri 192g779kcal0g191.8g0g0g
Suola, annos 3g24g0kcal0g0g0g0g
Voi 160g1161kcal1.9g0.6g130.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana12752g38840kcal749.4g3665.6g714.6g288g
Valittu annoskoko6376g19420kcal374.7g1832.8g357.3g144g
Annoskoko puolitettuna3188g9710kcal187.4g916.4g178.7g72g
Arvot/100g100g305kcal5.9g28.7g5.6g2.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=384975