Raparperi-mansikkakeitto

Keitä raparperi, vesi, kanelitanko ja sokeria 5 min. ota pois liedeltä.

Lisää perunajauho kylmään veteen ja liruta se keittoon.

Kiehauta.

soseuta mansikat ja lisää ne.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 911 grammaa

Winqan
AineksetMääräEnergiaPHRK
Raparperi 2450g825kcal16.9g134.8g2.5g34.3g
Kanelitanko (Söderman), annos 11g35g211kcal2.4g20.4g12.3g0g
Ruokosokeri294g1198kcal0g293.7g0g0g
Perunajauho / -suurimo perunatärkkelys 98g328kcal0.1g80g0g1.4g
Mansikka 3500g1629kcal17.5g294g7g66.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana12754g8383kcal73.8g1645.8g43.6g204.4g
Valittu annoskoko6377g4192kcal36.9g822.9g21.8g102.2g
Annoskoko puolitettuna3189g2096kcal18.5g411.5g10.9g51.1g
Arvot/100g100g66kcal0.6g12.9g0.3g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=194727