Feta-parsakaalipiiras

Sekoita 125 grammaan maitorahkaa pehmeä voi ja jauho-leivinjauheseos.

Vuoraa taikinalla n. 28 cm:n piirasvuoka.

Keitä parsakaalia vähässä vedessä 2-3 minuuttia, valuta ja jäähdytä.

Pilko parsakaalia tarvittaessa ja levitä pohjalle.

Lisää valutetut fetakuutiot.

Kaada muna-maitorahka-kermaseos päälle.

Paista uunin alimmalla tasolla 200 asteessa n. 35 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 160 grammaa

Saruska
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maitorahka, Valio, 0,3125g81kcal13.7g5.2g0.4g0g
Voi (perinteinen meijerivoi)63g450kcal0.1g0.1g50g0g
Vehnäjauho puolikarkea 65g223kcal6.6g45.5g0.8g2.3g
Leivinjauhe 2.5g4.4kcal0.1g0.9g0g0g
Parsakaali, pakaste, Apetit100g21kcal3.3g1.9g0g2.5g
Salaattijuusto, kevyt (Pirkka), annos 200g100g185kcal22g2g10g0g
Kananmuna kuoreton 83g118kcal10.3g0.2g8.5g0g
Kuohukerma,valio,2dl100g340kcal2g3g35g0g
Oregano, kuivattu 1g3.1kcal0.1g0.2g0.1g0.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1277g2851kcal116.4g118g209.6g10.4g
Valittu annoskoko639g1425kcal58.2g59g104.8g5.2g
Annoskoko puolitettuna319g713kcal29.1g29.5g52.4g2.6g
Arvot/100g100g223kcal9.1g9.2g16.4g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=93245