Seitipata HY

Voitele vuoka.

Asettele sulaneet seitifileet tasaisesti vuoan pohjalle, lisää sulaneet vihannekset kalojen päälle ja sulanut peruna-sipuliseos vihannesten päälle.

Lisää kerma, määrä riippuu vuoan koosta.

(Voi käyttää myös maustettuja kermoja.)

Maustoin vielä Meiran kalamausteella ja sitruunapippurilla.

Uuni 200 astetta, 45-50 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 365 grammaa

Helena45
AineksetMääräEnergiaPHRK
Alaskanseiti fileepaloja (Findus), annos 100g175g131kcal29.7g0g1.4g0g
Perunasipulisekoitus 500g219g149kcal3.5g32.6g0.2g0g
Kerma (Flora kevyt ja paksu 4 %), annos 100g109g66kcal1.1g4.9g4.4g0.7g
Findus nuppuvihannekset (Findus), annos 100g131g39kcal2.6g3.9g0.5g3.3g
Kalaliemikuutio, vähärasvainen (Knorr), annos 10g4.4g10kcal0.7g0.7g0.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1278g789kcal75.2g84.2g13.8g8g
Valittu annoskoko639g395kcal37.6g42.1g6.9g4g
Annoskoko puolitettuna320g197kcal18.8g21.1g3.5g2g
Arvot/100g100g62kcal5.9g6.6g1.1g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=314556