Isoisän kaalilaatikko

Silppua kaali ja sipuli pieniksi suikaleiksi.

Kumoa isoon astiaan jauheliha, sipuli ja munat.

Mausta.

Ota käteen raakaa kaalisilppua ja vaivaa sitä vähitellen muiden aineiden sekaan ikäänkuin sekoittaisit pullataikinaa.

On tärkeää, että vaivatessa kaalin rakenne pehmenee ja mehevöityy.

Lisää kerma.

Voitele vuoka ja täytä tiukkaan seoksella.

Nosta voinokareita päälle. 175 / 1,5 h

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 511 grammaa

Mangoldi

Hania sanoi...

Tää vaikuttaa tosi namskulta ohjeelta.
Lammasta ei oo, mut kärsiiks maku hirveesti, jos käyttää tavallista nautaa tai nauta-sika jauhelihaa?


torstai 18.11.2010 klo 17:25

AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli 49g15kcal0.6g2.4g0.1g0.8g
Valkokaali keräkaali 333g93kcal4g13.5g0.7g7g
Kananmuna kuoreton 46g65kcal5.7g0.1g4.7g0g
Suola, annos 3g2.1g0kcal0g0g0g0g
Kuohukerma, valio, 70g42g142kcal0.8g1.3g14.6g0g
Jauheliha, sika-nauta 167g369kcal29.2g0g28.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1278g1367kcal80.6g34.6g96.8g15.6g
Valittu annoskoko639g684kcal40.3g17.3g48.4g7.8g
Annoskoko puolitettuna319g342kcal20.2g8.7g24.2g3.9g
Arvot/100g100g107kcal6.3g2.7g7.6g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=89878