Feta-parsakaalipiirakka (glut.)

Sekoita pehmeä voi yhdistettyihin kuiviin aineisiin.

Lisää kermaviili ja sekoita tasaiseksi.

Keitä ja valuta parsakaalit.

Lisää parsakaali ja juustokuutiot vuokaan taikinapohjan päälle.

Sekoita ranskankerma, maito ja kananmunat ja lisää täytteeksi.

Paista 175 asteessa kypsäksi (n. 40 min).

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 133 grammaa

Uulpu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi 500g3627kcal5.9g2g406.5g0g
Tattarijauho, Myllynparas260g884kcal33.8g175.5g4.4g13.8g
Gluteeniton jauhoseos vehnätärkkelysvalmiste 240g828kcal13.2g182.8g2.9g3g
Leivinjauhe 20g35kcal1g7.6g0g0.1g
Parsakaali brokkoli 1600g561kcal73.9g31.2g4.8g40g
Viola salaattijuusto 9% (Valio), annos 100g600g960kcal102g6g54g0g
Kananmuna kuoreton 660g942kcal82.5g2g67.7g0g
Kevyt Creme Fraiche 12 % Valio800g1120kcal22.4g52g96g0g
Kermaviili, rasvaa 3,5 % ,vähälaktoosinen 1000g642kcal32g48.2g35g0.1g
Kaurajauho 220g823kcal31.9g125.4g16.1g22g
Maito, tilamaito, raakamaito, rasvaa 4,4 %, ei lisätty d-vitamiinia 480g342kcal14.4g23g21.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana12760g21526kcal826g1311.4g1417g158g
Valittu annoskoko6380g10763kcal413g655.7g708.5g79g
Annoskoko puolitettuna3190g5382kcal206.5g327.9g354.3g39.5g
Arvot/100g100g169kcal6.5g10.3g11.1g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=342712