Jauheliha-kaalipaistos (vhh)

400g jauhelihaa
puolikas keräkaali
2 punaista chiliä
4 valkosipulin kynttä
30g voita
öljyä paistamiseen

(Chilin ja valkosipulin määrä makuasioita.)

Paista jauheliha öljyssä ja mausta.

Lisää ruskistuneeseen jauhelihaan silputtu kaali ja chili sekä puserra joukkoon valkosipuli.

Hauduta kannen alla noin 15min ja lisää voi.

Variaatioita:

- Syö turkkilaisen jogurtin kanssa, lievittää myös tulisuutta.

- Voin voi lisätä myös ennen haudutusta ja voin määrällä voi säädellä tulisuutta.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 532 grammaa

Cowpee
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, sika-nauta 2400g5315kcal420g0g408g0g
Keräkaali, 100g3000g720kcal36g102g6g63g
Chili paprika punainen540g216kcal10.8g48.6g0g0g
Valkosipuli 96g104kcal7.6g15.6g0.6g2g
Oliiviöljy (kylmäpuristettu, extra virgin) (Pirkka), annos 20g168g1478kcal0g0g168g0g
Voi 180g1306kcal2.1g0.7g146.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana12768g18277kcal953g333.8g1457.8g130g
Valittu annoskoko6384g9139kcal476.5g166.9g728.9g65g
Annoskoko puolitettuna3192g4569kcal238.3g83.5g364.5g32.5g
Arvot/100g100g143kcal7.5g2.6g11.4g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=214472