Jauhelihaperunavuoka ala heini

Viipaloi perunat ja tomaatit ohuiksi.

Esim. raastinraudan viipalereunalla.

Paista sipuli ja jauheliha.

Mausta oman maun mukaan ja lisää sulatejuusto.

Voitele vuoka.

Annostele ensin kerros perunaa, sitten kerros jauhelihaa, kerros perunaa, kerros jauhelihaa ja tomaattiviipaleet päällimmäiseksi.

Tee lihaliemi ja kaada se lopuksi tasaisesti päälle.

Paista 175 astetta noin tunti.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 228 grammaa

Heinisi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tomaatti 934g213kcal5.2g32.2g2.8g13.1g
Peruna, keskikokoinen 60g2767g1660kcal41.5g359.7g2.8g24.9g
Lihaliemivalmiste rainbow valmis sekoitus (Rainbow), annos 100g1399g84kcal1.4g7g5.6g0g
Atria kevyt jauheliha (Atria), annos 400g931g1535kcal186.1g0g93g0g
Tomato Ketchup (Heinz), annos 25g353g269kcal3.2g85.1g0.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana12768g7521kcal474.8g968g209.2g76g
Valittu annoskoko6384g3761kcal237.4g484g104.6g38g
Annoskoko puolitettuna3192g1880kcal118.7g242g52.3g19g
Arvot/100g100g59kcal3.7g7.6g1.6g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=289198