Feta-parsakaalipiirakka (glut.)

Sekoita pehmeä voi yhdistettyihin kuiviin aineisiin.

Lisää kermaviili ja sekoita tasaiseksi.

Keitä ja valuta parsakaalit.

Lisää parsakaali ja juustokuutiot vuokaan taikinapohjan päälle.

Sekoita ranskankerma, maito ja kananmunat ja lisää täytteeksi.

Paista 175 asteessa kypsäksi (n. 40 min).

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 133 grammaa

Uulpu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi 500g3629kcal6g2g406.8g0g
Tattarijauho, Myllynparas260g885kcal33.8g175.6g4.4g13.8g
Gluteeniton jauhoseos vehnätärkkelysvalmiste 240g828kcal13.2g182.9g2.9g3g
Leivinjauhe 20g35kcal1g7.6g0g0.1g
Parsakaali brokkoli 1601g561kcal74g31.2g4.8g40g
Viola salaattijuusto 9% (Valio), annos 100g600g961kcal102.1g6g54g0g
Kananmuna kuoreton 660g942kcal82.6g2g67.7g0g
Kevyt Creme Fraiche 12 % Valio801g1121kcal22.4g52g96.1g0g
Kermaviili, rasvaa 3,5 % ,vähälaktoosinen 1001g642kcal32g48.2g35g0.1g
Kaurajauho 220g824kcal31.9g125.5g16.1g22g
Maito, tilamaito, raakamaito, rasvaa 4,4 %, ei lisätty d-vitamiinia 480g342kcal14.4g23.1g21.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana12768g21539kcal826.8g1312.2g1417.8g158g
Valittu annoskoko6384g10770kcal413.4g656.1g708.9g79g
Annoskoko puolitettuna3192g5385kcal206.7g328.1g354.5g39.5g
Arvot/100g100g169kcal6.5g10.3g11.1g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=342712