Raparperipiirakka

Vatkaa sokeri ja rasva vaahdoksi.

Lisää muna hyvin vatkaten.

Lisää jauhot ja hiutaleet.

Voitele vuoka-> levitä taikinaa myös reunoille.

Sekoita vaniljakastikejauhe+maito vispilällä tasaiseksi.

Laita jääkaappiin 10 minuutiksi.

Rouhi suklaa ja sekoita joukkoon.

Pese ja kuori raparperi.

Pilko 1/2 cm:n siivuiksi.

Levitä vuokaan taikinan päälle kastike ja painele pintaan raparperit.

Paista uunissa 200 asteessa 30-35 min. Suojaa pinta foliolla, kun se on saanut hieman väriä.

Nauti!

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 114 grammaa

Selo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Steviasokeri 1dl = 45g (Dansucker), annos 45g210g838kcal0g207.4g0g0g
Virilo kookosöljy, kylmäpuristettu luomu (Ölmuhle), annos 7g512g4610kcal0g0g512.2g0g
Leivontamargariini, Sunnuntai vähälaktoosinen186g1341kcal0g0g149g0g
Kananmuna kuorineen punnittu 279g351kcal30.7g0.7g25.2g0g
Grahamjauho 512g1680kcal54.1g310.9g11.3g50.7g
Neljänviljanhiutale 140g461kcal14.1g81.1g4.9g16.1g
Vaniljakastike, Vanhan ajan 2 x 63 g (Blå band), annos 16g587g2406kcal17.6g528g23.5g0g
Rasvaton maito, laktoositon maitojuoma, d-vitamiinia 1ug 2095g558kcal69.1g65g0g0g
Valkosuklaa Bak&Dessert (Fazer), annos 100g466g2608kcal30.3g265.4g18.6g0g
Raparperi 1397g471kcal9.6g76.8g1.4g19.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana12768g30643kcal451g3070.6g1492.2g172.8g
Valittu annoskoko6384g15322kcal225.5g1535.3g746.1g86.4g
Annoskoko puolitettuna3192g7661kcal112.8g767.7g373.1g43.2g
Arvot/100g100g240kcal3.5g24g11.7g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=428044