Gulassi

Freesaa oivariinissa (tai öljyssä) sipuli, valkosipuli ja paprikajauhe.

Lisää vesi ja lihaliemikuutiot.

Kiehauta ja lisää suikaloidut perunat, paprikasekoitus ja juuressuikale.

Kiehauta uudelleen ja lisää suikaloitu kypsä naudanpaisti.

Keitä hiljalleen noin 30 min. kunnes perunat ovat kypsiä.

Tarkista maku ja lisää tarvittaessa suolaa ja persiljaa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 399 grammaa

Pusi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi2669g0kcal0g0g0g0g
Oivariini, juokseva, rasvaseos53g384kcal0.3g0.3g42.7g0g
Paprikajauhe 13g43kcal2g2.4g1.7g5g
Lihaliemikuutio Maggi59g164kcal5.3g4.1g13.5g0.1g
Pippuriset naudanpaistiviipaleet (Saarioinen), annos 100g534g801kcal144.1g8g19.7g0.5g
Paprikasekoitus Pirkka 300 g801g176kcal8g36g0g16g
Juuressuikale (Pirkka), annos 280g480g120kcal4.8g23.5g1g12g
Valkosipuli, tuore, silputtu40g42kcal3.2g6.5g0.2g0.8g
Sipuli (kuorittu)400g108kcal5.2g19.2g0.8g6.8g
Peruna, vanha, kuorittu 1334g1016kcal25.1g206.8g2.7g13.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana12768g5708kcal396g613.6g164.6g109g
Valittu annoskoko6384g2854kcal198g306.8g82.3g54.5g
Annoskoko puolitettuna3192g1427kcal99g153.4g41.2g27.3g
Arvot/100g100g45kcal3.1g4.8g1.3g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=80271