Aurajuusto-kesäkurpitsakeitto

6 dl vettä
1 kasvisliemikuutio
kesäkurpitsa 500 g
1 sipuli
valkosipulia
valkopippuria
persiljaa
100 aurajuustoa
1 dl kermaa

Kuumenna vesi, lisää kasvisliemi, viipaloi kurpitsat ja laita kiehumaan, silppua sipuli ja heitä joukkoon.

Mausta, hauduta hiljalleen n 20 min. Murenna kattilaan juusto, kuumenna kunnes sulanut.

Soseuta keitto sauvasekoittimella, lisää kerma.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 213 grammaa

Malibu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kasvisliemikuutio, Knorr75g211kcal6g7.1g18g1.2g
Kesäkurpitsa, tuore338g58kcal2g8.5g1.4g2.4g
Sipuli (kuorittu)30g8.1kcal0.4g1.4g0.1g0.5g
Aurajuusto45g153kcal9g0g13.1g0g
Ruokakerma 5%, Valio150g98kcal2.3g6.3g7.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1278g1054kcal39.4g46.6g80.2g8.2g
Valittu annoskoko639g527kcal19.7g23.3g40.1g4.1g
Annoskoko puolitettuna320g264kcal9.9g11.7g20.1g2.1g
Arvot/100g100g83kcal3.1g3.6g6.3g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=89757