Tomaattikastike (canneloni)

Kuulosta sipuli, lisää pienjeksi kuutioitu porkkana, selleri ja valkosipuli, kuullota vielä hetki, kunnes vihannekset ovat pehmentyneet hieman.

Lisää tomaattipyre, säilötyt tomaatit, sokeri ja etikka.

Anna hautua kannen alla hiljalleen mieleuiten vähintään tunti.

Soseuta sauvasekoittimella.

Mausta pippurilla maun mukaan.

Käy myös pohjaksi bolognede-kastikkeeseen, vähennä tällöin sokerin määrää.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 142 grammaa

Ksp
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana, keskikokoinen 65g73g20kcal0.4g4.3g0.1g1.8g
Lehtiselleri 28g3.6kcal0.3g0.3g0.1g0.3g
Kuorittu tomaatti säilyke Rainbow449g90kcal4.5g15.7g1.8g0g
Tomaattipyre (Eldorado), annos 70g39g39kcal1.6g7.9g0.2g0g
Sokeri 2.2g9kcal0g2.2g0g0g
Balsamiviinietikka (Kuhne), annos 15g3.9g4.4kcal0g0.9g0g0g
Valkosipuli 4.5g4.9kcal0.4g0.7g0g0.1g
Sipuli 31g9kcal0.4g1.5g0.1g0.5g
Oliiviöljy 7.9g70kcal0g0g7.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1278g501kcal15.2g67g20.4g5.4g
Valittu annoskoko639g250kcal7.6g33.5g10.2g2.7g
Annoskoko puolitettuna320g125kcal3.8g16.8g5.1g1.4g
Arvot/100g100g39kcal1.2g5.2g1.6g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=116063