Bellnannin pannu

- Keitä perunat.

- Kuutioi perunat ja lenkkimakkarat.

- Kuori ja hienonna sipuli.

- Kuullota sipulit öljyssä pannulla.

- Lisää joukkoon perunat ja makkarat, kääntele kunnes saavat väriä.

- Lisää kerma ja anna hautua, kunnes kerma on imeytynyt perunoiden joukkoon.

- Mausta rouhitulla mustapippurilla ja lisää pinnalle hienonnettua ruohosipulia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 284 grammaa

Vilikki
AineksetMääräEnergiaPHRK
Uunilenkki, Maistuva, 1kpl=200g225g383kcal20.3g19.1g24.8g0g
Peruna, keskikokoinen 60g253g152kcal3.8g32.9g0.3g2.3g
Keiju rypsiöljy (Raisio)5.6g51kcal0g0g5.6g0g
Sipuli (kuorittu)42g11kcal0.5g2g0.1g0.7g
Ruokakerma Valio 5%113g68kcal1.4g3.2g5.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1278g1329kcal52g114.4g72.8g6g
Valittu annoskoko639g665kcal26g57.2g36.4g3g
Annoskoko puolitettuna320g332kcal13g28.6g18.2g1.5g
Arvot/100g100g104kcal4.1g9g5.7g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=147583