Kesäkurpitsapasta herkkusienikastikkeella (raaka)

Kuori kesäkurpitsa ja tee siitä kuorimaveitsellä pastamaista nauhaa.

Sekoita tehosekottimessa noin 1-2 tl oliiviöljyä, 50 g manteleita, puolikas valkosipulinkynsi, 1/2 tl merisuolaa ja 1/2 dl vettä ja kaada seos "pastan" sekaan.

Tee tehosekoittimessa vielä sienikastike, johon tulee 2,5 dl herkkusieniä, 1 tl oliiviöljyä, 1/2 valkosipulinkynsi ja 1/2 tl merisuolaa.

Kastike on parempaa, jos annat sen levätä hetken.

Kaada kastike pastan päälle ja koristele halkaistuilla kirsikkatomaateilla.

Nauti!

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 568 grammaa

Emsq
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 225g41kcal1.3g5.6g0.9g1.6g
Herkkusieni säilyke 225g38kcal4.7g0.5g0.7g5.4g
Oliiviöljy 16g139kcal0g0g15.8g0g
Vesi113g0kcal0g0g0g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g4.5g4.7kcal0.4g0.7g0g0.1g
Manteli 56g346kcal13.5g3.7g30.4g4.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1278g1138kcal39.8g21g95.6g22.4g
Valittu annoskoko639g569kcal19.9g10.5g47.8g11.2g
Annoskoko puolitettuna320g285kcal10g5.3g23.9g5.6g
Arvot/100g100g89kcal3.1g1.6g7.5g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=210792