Kasviskeitto

Kiehauta vesi ja liemikuutio, kuori ja paloitele kasvikset ja lisää liemeen.

Keitä pehmeiksi, lisää tomaattimurska ja vetäse sauvasekoittimella sileäksi.

Mausta yrteillä ja pippurilla.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 320 grammaa

Satua63
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 250g0kcal0g0g0g0g
Kesäkurpitsa zucchini 73g13kcal0.4g1.8g0.3g0.5g
Porkkana 85g28kcal0.5g4.7g0.2g2.2g
Sipuli (kuorittu)33g8.8kcal0.4g1.6g0.1g0.6g
Palsternakka 28g18kcal0.1g3.2g0.1g1.2g
Paprika, punainen15g3.9kcal0.1g0.7g0.1g0.3g
Parsakaali brokkoli 43g15kcal2g0.8g0.1g1.1g
Valkosipuli 3.5g3.8kcal0.3g0.6g0g0.1g
Tomaattimurska 105g31kcal0.6g5.6g0.2g2g
Kasvisliemikuutio 5.5g17kcal0.5g0.7g1.3g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1278g275kcal9.8g39.4g4.8g16.2g
Valittu annoskoko639g138kcal4.9g19.7g2.4g8.1g
Annoskoko puolitettuna320g69kcal2.5g9.9g1.2g4.1g
Arvot/100g100g22kcal0.8g3.1g0.4g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=271820