Lakkapannacotta

Liota liivatelehtiä kylmässä vedessä n. 5 min.

Soseuta marjat.

Painele sose tarkkaan siivilän läpi, näin saat tasaisen sileän soseen.

Poista siemenet.

Kuumenna kerma ja sokeri kattilassa.

Anna kiehua välillä sekoitellen 5 - 10 min. Lisää marjasose ja liotetut liivatelehdet.

Kuumenna sekoittaen kiehuvaksi, älä keitä.

Nosta kattila levyltä.

Anna jäähtyä hetki.

Lisää rahka, sekoita tasaiseksi.

Kaada seos pieniin annoslaseihin.

Peitä kelmulla.

Anna hyytyä 3 - 4 tuntia kylmässä

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 142 grammaa

Mahanhi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kuohukerma,valio,2dl300g1019kcal6g9g104.9g0g
Sokeri 32g129kcal0g31.8g0g0g
Valio maustettu rahka, vanilja150g240kcal10.9g24g10.5g0g
Lakka150g63kcal2.1g11.7g0.7g5.5g
Liivate 7.5g26kcal6.4g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1278g2955kcal50.8g153g232.2g11g
Valittu annoskoko639g1478kcal25.4g76.5g116.1g5.5g
Annoskoko puolitettuna320g739kcal12.7g38.3g58.1g2.8g
Arvot/100g100g231kcal4g12g18.2g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=309843