Savulohikastike

100g purjoa
50 g rucolaa
150 g viipaloitua savulohta
1 tl rouhittua mustapippuria
1 rkl ruokaöljyä
1 prk Flora ruokakermaa 4 %

Huuhdo ja viipaloi purjo
Kuullota pannulla hetki öljyssä
Lisää kerma, mausta ja kiehauta
Revi tai leikkaa rucola saksilla pieneksi, samoin lohiviipaleet ja sekoita joukkoon
Anna vielä kuumetua ja tarjoa pinaatti tagliatellen kanssa !

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 142 grammaa

Annfja
AineksetMääräEnergiaPHRK
Purjosipuli 113g26kcal2g2.7g0.2g2.4g
Rucola tuore (Italia), annos 15g56g12kcal1.6g1g0.2g0g
Kylmäsavulohiviipaleet (Chipsters), annos 150g169g326kcal32.1g0.2g22g0g
Mustapippuri 2.3g6.3kcal0.2g0.9g0.1g0.6g
Kylmäpuristettu luomu rypsiöljy (Rainbow), annos 5g17g152kcal0g0g16.9g0g
Kevyt & paksu ruokakerma 4% (Flora)282g169kcal2.8g12.7g11.3g1.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1278g1384kcal77.4g35g101.4g9.4g
Valittu annoskoko639g692kcal38.7g17.5g50.7g4.7g
Annoskoko puolitettuna320g346kcal19.4g8.8g25.4g2.4g
Arvot/100g100g108kcal6.1g2.7g7.9g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=340967