Pannukakku

Sekoita maito, suola ja vehnäjauhot tasaiseksi massaksi.

Lisää joukkoon rypsiöljy.

Anna taikinan turvota 1-3 tuntia.

Vaahdota kevyesti munat ja sokeri, sekoita taikinaan ja kaada taikina uunivuokaan.

Paista 225, kunnes pannukakku on kypsä.

Reseptistä tulee n. 24 annosta ja yksi annos painaa n. 71 grammaa

Ranskanpulla
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen374g124kcal12.3g18.3g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 150g514kcal15.2g104.8g1.8g5.2g
Rypsiöljy 32g285kcal0g0g32.2g0g
Kananmuna kuoreton 64g91kcal8g0.2g6.5g0g
Sokeri 19g76kcal0g18.7g0g0g
Suola, annos 3g0.7g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1278g2176kcal71g284g81g10.4g
Valittu annoskoko639g1088kcal35.5g142g40.5g5.2g
Annoskoko puolitettuna320g544kcal17.8g71g20.3g2.6g
Arvot/100g100g170kcal5.6g22.2g6.3g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=376071